Klubchampion, hvordan?

Hvordan opnår man titlen som:
- Klubchampion
- KlubJuniorchampion
- Klubveteranchampion

Hvis din hund har opnået en af Klubchampion titlerne, men ikke er nævnt på listerne, kan du sende en besked til webredaktøren

Klubchampion

Titlen ”Klubchampion” tildeles den bullmastiff, der 4 gange af mindst 3 forskellige dommere har været 1 vinder med Excellent og CK i championklassen på specialklubudstillinger (altså udstillinger arrangeret af Dansk Bullmastiff Klub).

Dersom denne bullmastiff ER klubchampion, går klubcertifikatet videre til første vinder med Excellent og CK i championklassen, som ikke i forvejen er klubchampion.

Der vil blive uddelt diplom og roset ved førstkommende lejlighed efter at titlen er opnået.

Klubjuniorchampion

Titlen ”Klubjuniorchampion” tildeles den bullmastiff, der 2 gange af 2 forskellige dommere har været 1. vinder med Excellent og CK i juniorklassen på specialklubudstillinger (altså udstillinger arrangeret af Dansk Bullmastiff Klub).

Dersom denne bullmastiff ER klubjuniorchampion, går klubjuniorcertifikatet videre til den første vinder med Excellent og CK i juniorklassen, som ikke i forvejen er klubjuniorchampion.

Der vil blive uddelt diplom og roset ved førstkommende lejlighed efter at titlen er opnået.

Klubveteranchampion

Titlen ”Klubveteranchampion” tildeles den bullmastiff, der 2 gange af mindst 2 forskellige dommere har været 1. vinder med Excellent og CK i veteranklassen på specialklubudstillinger (altså udstillinger arrangeret af Dansk Bullmastiff Klub).

Dersom denne bullmastiff ER Klubveteranchampion, går klubveterancertifikatet videre til den første vinder med Excellent og CK i veteranklassen, som ikke i forvejen er klubveteranchampion.

Der vil blive uddelt diplom og roset ved førstkommende lejlighed efter at titlen er opnået.

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler