World of Bullmastiffs 16/17/18

WOB2016 2018 Så er der en ny World Of Bullmastiffs bog på vej, og det er dermed tid til at indsende Jeres nye champions nu.

Har din hund opnået en champion titel i 2016/2017/2018, kan du få din hund med i bogen helt gratis.
Championatet kan både være dansk og udenlandsk, hunden skal blot være dansk ejet for at blive repræsenteret på de danske sider.

 

 

 

 

 

 

 

 

De fleste kender allerede den populære bog ’World of Bullmastiffs’. Den er udkommet hvert 2. eller 3. år siden 2004 og verden over betragtes den som en bog man som, inkarneret Bullmastiffentusiast eller bare helt almindelig Bullmastiffejer MÅ eje.

Her i 2019 år udgives den anerkendte bog igen og den rummer denne gang hundene for 2016/2017/2018 der publiceres. Danmark er igen i år selvfølgelig repræsenteret i bogen.

Læs mere om den kommende bog her!


Redaktør: Mr. Bas Bosch / Race redaktør: Mrs. Hilde Kjeldby
Korrespondenterne for Danmark: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. & Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Champion præsentation
(kun danskejede hunde)
FRIST: 10. maj 2019

Alle danskejede hunde som er blevet champion i 2016, 2017 eller 2018, bliver præsenteret i bogens danske sektion med stamtavle og billede.

:: Registrer din champion her ::

 


Billeder til bogen (kun danskejede hunde)
FRIST: 10. maj 2019

Har du et bullmastiff billede, som du mener vil være god repræsentation for Danmark, må du gerne sende det (én husstand = ét billede, sendes der mere end ét billede, vælges det billede der blev sendt først). Alle billeder bliver sendt til redaktøren og det er udelukkende redaktøren der udvælger hvilke billeder der kommer med i bogen.

:: Send dit billede her ::

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler