Om klubben

Dansk Bullmastiff Klub (herefter DBK) er en specialklub under Dansk Kennel Klub. DBK blev stiftet 1. januar 1996.

Dansk Bullmastiff Klub
Tissøvej 37
4490 Jerslev Sj.

 CVR: 41516879

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
(sender til alle i bestyrelsen)

 MobilPay: 501626

Bank reg: 1551 konto: 6046118

Swift-BIC: DABADKKK
Iban: DK5830000006046118

Kontakt en bestemt person fra bestyrelsen ¤ Kontakt bestemte udvalgsmedlemmer

I DBK sidder en bestyrelse bestående af 5 medlemmer; formand, næstformand, kasserer, sekretær og bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen er på valg hver andet år, hvor skiftevis to og tre bestyrelsesmedlemmer vælges. Herudover vælges der, ved hver årlige generalforsamling, 2 suppleanter, som træder ind i et bestyrelsesmedlems sted om nødvendigt.

DBK har en række udvalg, fx. et avls- og sundhedsudvalg, et udstillingsudvalg og et aktivitetsudvalg. Udvalgene tager sig af forskellige arbejdsopgaver tildelt af bestyrelsen eller iværksat på eget initiativ. Bestyrelsen kan nedsætte udvalg efter behov.

DBK har også en racerepræsentant/-formidler tilknyttet, som er behjælpelig med at fortælle om racen, samt henvise til opdrættere som har hvalpe. Racerepræsentanten er også bejælpelig med at omplacere hvalpe/voksne Bullmastiffer der er registreret DKK.

Hvad kan DBK tilbyde?

Hvert år afholder DBK fire (undtagelsesvis tre og fem) udstillinger. Herudover er det efterhånden blevet en tradition, at vi tager på Bakketur den første weekend i august med vores hunde. Her er alle velkommen, med eller uden hund, medlem eller ej. Der vil være rig mulighed for buller-snak og god socialisering for vores hunde.

Der bliver arrangeret Unghundementalbeskrivelse efter behov. Arrangementet plejer at være en god, sjov og overraskende dag, da man ser sin hund i reagere i situationer, som er helt fremmede for den.

I januar, februar eller marts, alt efter hvordan vejret arter sig, arrangerer kubben Nytårsgåtur hvert år på Sjælland og Fyn. Her har "Team Sjælland" og "Team Fyn" en lille konkurrence om hvem, der kan stille med flest deltagere.

Vores medlemmer får årligt to til tre klubblade. Dette blad er medlemmernes såvel som bestyrelsens. Her informerer bestyrelsen medlemmerne om bestyrelsens arbejdsopgaver, fremtidige planer osv. og medlemmerne kan indsende billeder af deres hunde og historier om selvsamme. Klik herunder for "smagsprøver" på medlemsbladet.

DBK-NYTDBK-NYTDBK-NYT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som medlem af Dansk Bullmastiff Klub får du adgang til medlemssiderne på klubbens website. Der kan man finde referater fra generalforsamlinger, bestyrelsesmøder og medlemsmøder, ligesom også klubbens medlemsblad DBK-nyt kan downloades. Der er også mulighed for at tilmelde sig medlemsarrangementer og fornye sit medlemsskab online. Materiale til Generalforsamlingen kan også findes på medlemssiderne umiddelbart op til mødet.

Indmeldelse og kontingent

Hvis du vil være medlem af klubben, kan du melde dig ind online her og husk, at du er først medlem så snart din betaling er registreret. Kontingentet indbetales i forbindelse med at du melder dig ind online, hvor du kan betale med forskellige betalingskort.

Medlemskabet gælder for kalenderåret 01.01 – 31.12 og kontingentet fornyes i begyndelsen af året og skal senest være betalt den 10. februar for at give stemmeret til den ordinære generalforsamling. Begge former for medlemskab giver stemmeret på klubbens generalforsamling – hvis man har været medlem 6 måneder.

Vi sender en påmindelse ud om kontingentfornyelse medio december måned, både via e-mail og via medlemsbladet.

Gældende priser:
Enkelt medlemskab   350kr. (én stemme ved generalforsamling)
Parmedlemskab        530kr. (to stemmer ved generalforsamling)

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler