Sociale arrangementer

Det er vigtigt at socialisere sin hund/hvalp, hvad enten det er en Bullmastiff eller en hvilken som helst anden race. Vi lever i en - set med hundeøjne - meget unaturlig verden. Det er din opgave og dit ansvar at tilvænne din hvalp til den menneskelige verden. Jo flere ting, hvalpen møder i sit tidlige liv, jo bedre bliver den i stand til at takle nye udfordringer eller ukendte ting i sit voksne liv.

DBK laver arrangementer som den årlige Bakketur og vi har også altid repræsentanter for racen der deltager Hundens dag i Tivoli. Disse arrangementer kan bruges i arbejdet med at socialisere din Bullmastiff, udvide din Bullmastiffs horisont og se hvordan din Bullmastiff takler de nye udfordringer som ikke opleves mange andre steder end på Bakken eller i Tivoli.

Derudover arrangerer klubben også fællesspisning i forbindelse med klubbens egne udstillinger og vi afholder gåturer rundt omkring i landet, lige så ofte som vi har resurser til at arrangere dem. Alle arrangementer bliver annonceret på klubbens hjemmeside og vil også været at finde i aktivitetsoversigten.

Fælles arrangement efter Dalby udstillingen 2010

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler