Bakketur

Gruppebillede fra bakketuren 2012

Hvert år arrangerer Dansk Bullmastiff Klub en tur til Bakken (Klampenborg). Vi plejer at mødes kl. 11:00 ved indgangen ved parkeringspladsen og herefter går vi stille og roligt vores vante rute gennem Bakkens lystige atmosfære og slutter af med at finde et sted i det grønne, hvor vi spiser vores medbragte mad. På turen gennem Bakken udfordres vi på "Julemandens forhindringsbane" hvor vi internt kæmper om tidsrekorden for gennemførelse af banen -ejer og hund!

Slutteligt plejer vi at snuppe en is og herefter går turen hjem.

Hvis du har lyst til at deltage, hvad enten du er Bullmastiffejer, kommende bullmastiffejer eller blot hundeinteresseret,vil du opleve en hyggelig dag med godt humør hos hunde og ejere, en masse opmærksomhed fra forbipasserende og rig mulighed for en hundesnak og en savlklat fra de deltagende logrende Bullmastiffer!

Se billeder fra "Bakketur"...

En deltager beretter fra "Bakketur 2010":

"Og som en sidste ting, må Trouble og jeg nok se i øjnene at vores tidsrekord (2009) fra forhindringsbanen på julemændenes samlingsplads er blevet slået af Onslow (2010)... der oven i købet havde Louise hængende i en snor efter sig. Flot klaret!

Til jer der endnu ikke har prøvet den bane, så kan jeg da lige nævne: Op ad små trapper, ind i togvognen med gaver på, ned ad små trapper, op af små trapper, ned af rutsjebanen, gå på de 4 isflager der hænger i kæder... uden at røre jorden (den sværeste forhindring), op ad trapperne i kanen, ned af den lille rutsjebane. Og hvis man er rigtig sej, så slutter hund og ejer lige af med at sætte sig på Chef-julemandens "kongestol" som er MEGA stor og høj. Imran klarede den forhindring... dog uden Decimo, som kun kom op med forbenene. Men i år var flere næsten igennem banen, så jeg fornemmer hård konkurrence næste år!"

Julemandens Forhindringsbane Julemandens Forhindringsbane